Tarieven

Regio´s Veendam, Zuidbroek en Winschoten

Hier vindt u informatie over onze taxi tarieven voor de regio´s Veendam, Muntendam, Zuidbroek, Winschoten en Blauwestad. Wij geven een indicatie van de tarieven naar o.a. de stad Groningen en enkele vliegvelden / luchthavens. Heeft u taxivervoer nodig naar een andere eindbestemming? Neemt u dan contact met ons op voor een vrijblijvende prijsopgave. Selecteer hieronder de gewenste regio van vertrek om de juiste tarieven te bekijken:

Tarieven vliegveldservice

U kunt voor vervoer van en/of naar een vliegveld gebruik maken van onze vliegveldservice. Onze service geldt voor alle vliegvelden en luchthavens in Nederland, Duitsland en België. U kunt comfortabel reizen naar het vliegveld, waarna u uitgerust aan uw vliegreis of vakantie kunt beginnen. Voor de vaste tarieven van onze vliegveldservice, klikt u op de onderstaande button.

Vliegveldservice

Ander vertrekpunt en/of eindbestemming?

Wanneer u vanuit een andere plaats wilt vertrekken en/of uw reis een andere eindbestemming heeft, dan kunnen wij u uiteraard ook van dienst zijn. Neemt u geheel vrijblijvend contact met ons op voor het aanvragen van een vrijblijvende prijsopgave.

Contact