Onze diensten

Hieronder vindt u een overzicht van onze taxidiensten. Mocht u voor andere doeleinden gebruik willen maken van onze taxi, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op. Wij kunnen de mogelijkheden met u bespreken en een prijsopgave uitbrengen.

Wij combineren geen ritten zonder uw nadrukkelijke toestemming. Op deze manier willen wij voorkomen dat u onnodig op andere passagiers hoeft te wachten en/of ongewenst met andere passagiers wordt vervoerd.

Taxivervoer

Uiteraard kunt u voor dagelijkse en niet-dagelijkse ritten gebruik maken van onze taxi. Hierbij kunt u denken aan taxivervoer van en/of naar hotels, restaurants, treinstations, evenementen en dergelijke. Heeft u zelf geen vervoersmiddel en de plaats van bestemming is niet goed bereikbaar met het openbaar vervoer? Ook dan kunt u van onze taxi gebruik maken.

Ziekenhuis

Heeft u vervoer nodig van en/of naar het UMCG, het Martini Ziekenhuis, het Ommelander Ziekenhuis Groningen, het Wilhelmina Ziekenuis of een ander ziekenhuis in Noord-Nederland? Dan kunt u gebruik maken van onze taxi. Ook wanneer u met regelmaat een afspraak heeft in het ziekenhuis, kunt u hiervoor afspraken met ons maken wat betreft de tijden, de tarieven en de betaling.

Zakelijk

Voor zakelijk taxivervoer kunt u ook bij ons terecht. Onze taxi is zeer geschikt voor zakelijke klanten. Zowel voorin als achterin is er genoeg been- en zitruimte aanwezig om comfortabel uw bestemming te bereiken. Er is ook voldoende kofferbakruimte om al uw bagage mee te nemen. Het leren interieur van onze taxi zorgt voor een luxe uitstraling.

Groepsvervoer

Ons bedrijf beschikt over één taxi voor het vervoer van 1 t/m 4 passagiers, echter kunt u ook voor groepsvervoer bij ons terecht. Wanneer u aangeeft met hoeveel personen u vervoert wilt worden, zorgen wij voor de benodigde auto's en/of taxibusjes. Voor groepsvervoer is het wel aan te raden om tijdig een taxi te reserveren.

Vliegveldservice

Heeft u vervoer nodig naar een vliegveld / luchthaven in Nederland, België of Duitsland? Wij vervoeren u en uw bagage graag in onze taxi, zodat u uitgerust aan uw vliegreis kunt beginnen. Onze taxi heeft meer dan voldoende bagageruimte, zodat wij 1 t/m 4 passagiers + bagage kunnen vervoeren. In overleg is het mogelijk om een busje te sturen voor 5 of meer passagiers. Wilt u gebruik maken van onze vliegveldservice? Neemt u dan contact met ons op om uw taxivervoer tijdig te reserveren.

Tarieven vliegveldservice